Tillverkad i Sverige, Byggd i Norrland

Det handlar om att skapa kvalitet ända från grunden. En släpvagn från 4P är byggd för hand. Hela vägen från det helsvetsade chassit till golvet, lämlåsen och kåpan. Resultatet talar för sig själv.

Genom att bygga släpen i en miljö där de testas som hårdast vet vi vad som krävs av oss innan släp- vagnen kommer ut på vägen. Det handlar lika mycket om material som om kunskap. Tillverkningen av t ex de S-formade dragbalkarna är egenutvecklad och unik för 4P. Med kontroll över detaljerna kan vi styra resultatet precis dit vi vill.

Att leverera det bästa handlar också om rätt samarbete. Vi köper bara in det bästa råmaterial och de bästa produkterna av det som vi inte bygger själv. Det handlar om att göra det ordentligt - allt. Efter- som vi vet att våra kunder plötsligt kan befinna sig på en väg med 3 cm snömodd, is under, noll sikt och två skotrar under kåpan är inget annat än det bästa ett alternativ.

Hur tung släpvagn får din bil dra?

Hur tung släpvagn din bil får dra kan du läsa på registreringsbeviset. Du kan också använda e-tjänsten släpvagnskalkylatorn hos Transportstyrelsen för att ta reda på hur tung vagn din bil får dra.

Direkt till Släpvagnskalkylatorn

North Grade®

4P släpvagnar är byggda för att möta Norrlands tuffa krav. Testade på världens största naturliga testbana för att garantera maximal styrka, smidighet, uthållighet & hållbarhet.

Det är vad kvalitet från 4P - vi kallar det North Grade®.

Upplev 4P Lineup hos din närmaste återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare av 4P Släpvagnar här.