Starkt lättanvänt och pålitligt system för att fästa snöskotrar i vagnen under transport.

Superclamp II tillverkas av vattentålig kompositplast. Det gör att alla delar är lätta och tåliga. Du får hög säkerhet utan en massa extra vikt. Systemets hemligheten ligger i det ergonomist utformade pistolgreppslåset som fäster snöskotern i ett steg. Du slipper sträcka dig över skärmen eller under skotern för att fästa skotern.

De mönstrade gummimattorna skyddar dina skidor mot repor. Fästöglan som skruvas fast i släpgolvet hindrar eller stör inte vid lastning och lossning. Som ett komplement att använda för att låsa skoterns bakre del finns ”Rear Superclamp” som med samma ergonomiska pistolgreppslås säkrar din skoter snabbt och enkelt.Hundratals timmar av utveckling och testande ligger bakom Superglides II Pro. Allt för att lösa problemet med trög lastning och lossning av både snöskoter och ATV.

Superglides II PRO

Med Superglides II Pro systemet glider snöskotern enkelt upp eller ner på släpet medan du har bra grepp med stövlarna även i riktigt kalla och isiga förhållande. Den bästa kombinationen och lösningen för smidig och säker lastning och lossning.

Kanalerna i Superglide II Pro gör tillsammans med de specialframtagna skruvarna så att Superglideskenorna kan expandera och dra ihop sig efter väderförhållande. Det gör att de alltid ligger platt och jämnt. Med en unik ventilationsteknik blir det minimalt med fukt under Superglideskenoerna så trägolvet skadas inte.North Grade®

4P släpvagnar är byggda för att möta Norrlands tuffa krav. Testade på världens största naturliga testbana för att garantera maximal styrka, smidighet, uthållighet & hållbarhet.

Det är vad kvalitet från 4P - vi kallar det North Grade®.