North Grade®

4P släpvagnar är byggda för att möta Norrlands tuffa krav. Testade på världens största naturliga testbana för att garantera maximal styrka, smidighet, uthållighet och hållbarhet. Det är vad kvalitet från 4P innebär - vi kallar det North Grade.

Styrka

Stabilitet som består vid de tyngsta av laster. Med styrkan i ett 4P-släp kan du känna dig säker under lastning, lossning och färd. Ett släp som levererar vid tunga tag.

Smidighet

Lätt att backa, följsamt efter bilen och enkelt att tippa. Ett släp som är byggt för att användas ofta ska vara lätt att hantera.

Uthållighet

Med en konstruktion som behåller sin styrka och smidighet år ut och år in i de tuffaste av förhållande. Testat och testat för att pressas till sitt yttersta.

Hållbarhet

Med omsorg för alla detaljer och val av material är detta ett släp som tål tuffa tag utan att svika dig. Ett 4P-släp är en vän för livet.

Hur tung släpvagn får din bil dra?

Hur tung släpvagn din bil får dra kan du läsa på registreringsbeviset. Du kan också använda e-tjänsten släpvagnskalkylatorn hos Transportstyrelsen för att ta reda på hur tung vagn din bil får dra.

Direkt till Släpvagnskalkylatorn

North Grade®

4P släpvagnar är byggda för att möta Norrlands tuffa krav. Testade på världens största naturliga testbana för att garantera maximal styrka, smidighet, uthållighet & hållbarhet.

Det är vad kvalitet från 4P - vi kallar det North Grade®.

Upplev 4P Lineup hos din närmaste återförsäljare

Hitta din närmaste återförsäljare av 4P Släpvagnar här.